ich-zapfe

1-øre slangeklemme for NW 7 mm, galvanisert


Artikkelnummer 452599

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 3.11
NOK 2.51 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

1-øre slangeklemme for NW 7 mm, galvanisert

Med vår 1-øre slangeklemme for NW 7 mm slanger, tar du kontroll over dine tilkoblinger med en ny standard for sikkerhet og pålitelighet. Denne klemmen er designet for å håndtere din sletteslange, vakuumslange eller luftslange med uovertruffen effektivitet og stabilitet. Den galvaniserte overflaten gir ikke bare ekstra styrke, men sikrer også at tilkoblingen forblir holdbar og pålitelig over tid.

Egenskaper:

  • Bredde på mellom 12 mm - 14 mm
  • Galvanisert for økt styrke og holdbarhet
  • Sikker og pålitelig tilkobling

Spesifikasjoner:

  • Plassering: NW 7 mm
  • Dimensjoner: bredde 12 mm - 14 mm
  • Materialer: Galvanisert
  • Antall klemmer: 1

Denne 1-øre slangeklemmen er enkel å installere og gir deg umiddelbart en følelse av trygghet og sikkerhet når det gjelder dine tilkoblinger. Med en bredde som passer perfekt til NW 7 mm slanger, er denne klemmen skreddersydd for å sikre at du oppnår en sømløs og pålitelig tilkobling hver gang du bruker den.

Med vår 1-øre slangeklemme trenger du aldri å bekymre deg for lekkasjer eller redusert ytelse. Den galvaniserte overflaten beskytter ikke bare mot korrosjon, men sikrer også at klemmen beholder sin styrke og integritet over tid, selv under utfordrende forhold.

Enten du jobber med industrielle applikasjoner, hobbyprosjekter eller vanlige husholdningsbehov, vil denne slangeklemmen være din pålitelige partner, som gir deg den freden i sinnet du trenger for å fokusere på dine oppgaver uten distraksjoner.

Opplev den overlegne kvaliteten og påliteligheten til vår 1-øre slangeklemme for NW 7 mm slanger i dag, og ta kontroll over dine tilkoblinger med tillit og sikkerhet.

Ikke la deg begrense av tvilsomme tilkoblinger eller usikre klemmer. Med vår 1-øre slangeklemme får du ikke bare en robust og pålitelig løsning, men også den ekstra fordelen av galvanisert beskyttelse, som sikrer at din tilkobling forblir sikker og funksjonell, uansett hva fremtiden bringer.

Ta det første skrittet mot tryggere og mer pålitelige tilkoblinger i dag ved å velge vår 1-øre slangeklemme - din partner for kvalitet og sikkerhet i enhver tilkoblingssituasjon.

Vare-ID 452599
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Innhold 1 stykke
Vekt 5 g
Netto vekt 5 g
dimensjoner 5×5×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: